Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zdravstveni centar Zaječar: Renovira se hirurgija, ortopedija, ORL, maksilofacijalna hirurgija i grudno odeljenje
Zdravstveni centar Zaječar: Renovira se hirurgija, ortopedija, ORL, maksilofacijalna hirurgija i grudno odeljenje

Zdravstveni centar Zaječar: Renovira se hirurgija, ortopedija, ORL, maksilofacijalna hirurgija i grudno odeljenje

Neke prostorije Zdravstvenog centra u Zaječaru narednih dana dobijaju nov izgled. 

Direktor Zdravstvenog centra u Zaječaru Stanislav Tadić najavljuje radove u okviru ove ustanove i govori o odeljenjima koja će biti renovirana.

„Sredićemo prostorije onih odeljenja koja nisu zadovoljavajuća,tu se nastavlja projekat Ministarstva zdravlja. Krečiće se čekaonice, hodnici, srediće se toaleti. U pitanju su odeljenja hirurgije, ortopedije, ORL i maksiofacijalna hirurgija i grudno odeljenje“, najavljuje direktor Tadić.

Tadić je govorio i o gorućim problemima sa kojima se suočava  Zdravstveni centar u Zaječaru. Iako je nedavno dobio pozitivne ocene u okviru kontrole za uslove i način rada zaječarski Zdravstveni centar ne može da se pohvali Grudnim odeljenjem na kom se vrši i dijaliza.

„Gorući problem je sada dijaliza, koja je vrlo važna služba i koja ima neprimeren prostor. Napravili smo projekat, trebaće mnogo novca da se to sredi“, objašnjava Tadić i komentariše broj lekara:

„Broj lekara nam je uvek problem. Ne možemo  da objasnimo pacijentima da ne možemo da povećamo broj lekara“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>