Najnovije vesti
Home / Sport / Završeno takmičenje „City games“: ZAJEČARCI ČETVRTI U SRBIJI
Završeno takmičenje „City games“: ZAJEČARCI ČETVRTI U SRBIJI

Završeno takmičenje „City games“: ZAJEČARCI ČETVRTI U SRBIJI

Finale takmičenja „City games”održano je juče na bazenu hotela „Olimp” na Zlatiboru, a šest najboljih ekipa Srbije odmerile su svoje snage. Kao pobednik iz ovog takmičenja izašla je ekipa iz Kragujevca, koja će Srbiju predstavljati na međunarodnom finalu u Luksemburgu sa još 10-ak zemalja. Ekipa iz Zaječara osvojila je četvrto mesto.

Prema rečima Bojana Andrejića, jednog od članova zaječarske ekipe, veliko je zadovoljstvo učestvovati na jednom takvom takmičenju, a s obzirom na to da prvi put učestvuju u sportskim igrama, zadovoljni su što su stigli do finala.

„Nedostajalo je malo sportske sreće ali dobro, mi smo zadovoljni. Došli smo do finala, pokazali smo da možemo više, tako da ćemo sledeće godine imati sigurno još bolji rezultat. Ove godine je, po nama, bilo važno učestvovati i družiti se sa učesnicima iz ostalih gradova Srbije. Hvala svima na podršci“, rekao je Bojan.

Finalisti takmičenja na nivou države „City Games 2018“ bili su Zaječar, Užice, Kragujevac, Knjaževac Subotica i Kikinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>