Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Završeno Opštinsko takmičenje u odbojci
Završeno Opštinsko takmičenje u odbojci
Foto: Ilustracija

Završeno Opštinsko takmičenje u odbojci

Finalnim utakmicama u muškoj konkurenciji, završene su borbe na Opštinskom takmičenju u odbojci u Zaječaru. 

U ponedeljak 27. februara u konkurenciji učenica osnovnih škola prvo mesto osvojila je OŠ „Lj.R.Nada“, koja je u finalu sa 2 : 0 savladala učenice OŠ „Đ.Jakšić“. Što se učenica srednjih škola tiče, najuspešnija je bila ekipa Gimnazije, koja je u finalu nadigrala ekipu Ekonomsko – trgovinske škole sa 2:0 u setovima.

Učenici OŠ „D. Maksimović“ bili su najbolji u konkurenciji osnovaca i sa 2 : 0 savladali u finalu vršnjake iz OŠ „Lj.R.Nada“. Kod srednjoškolaca najuspešnija je bila ekipa Tehničke škole, koja je u finalnom meču slavila protiv ekipe Medicinske škole sa 2 : 0.
Pobednici sa opštinskog takmičenja obezbedili su plasman na Okružno takmičenje, koje je na programu takođe u Zaječaru.
Prvi će na teren učenici srednjih škola, koji će već u petak 3. marta odigrati svoje utakmice u Tehničkoj školi u Zaječaru sa početkom u 10 sati.
Što se ostatka programa tiče, osnovci i srednjoškolke će svoje mečeve igrati u četvrtak 9. marta  u OŠ „Lj.R.Nada“, takođe u organizaciji Sportskog saveza grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>