Najnovije vesti
Home / Sport / ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SPORTSKOG TERENA U ZAJEČARSKOM NASELJU „AVNOJ“
ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SPORTSKOG TERENA U ZAJEČARSKOM NASELJU „AVNOJ“

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA SPORTSKOG TERENA U ZAJEČARSKOM NASELJU „AVNOJ“

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI KOŠARKAŠKOG TERENA U NASELJU „KRALJEVICA“, ZAMENA DOTRAJALE RASVETE, KAO I UREĐENE ZELENIH POVRŠINA OKO TERENA, DANAS SU KONAČNO ZAVRŠENI, PA ĆE TRADICIONALNI TURNIRI U MALOM FUDBALU I KOŠARCI, BITI ORGANIZOVANI U POTPUNO NOVOM I LEPŠEM OKRUŽENJU

Košarkaški teren u zaječarskom naselju „Kraljevica“, tačnije u „Avnoju“, kako ga žitelji ovog dela grada nazivaju, centar je okupljanja i sportskih aktivnosti za stanovnike tog naselja. Kako i sami kažu, teren je do sada bio u lošem stanju, tribine su bile dotrajale, kao i rasveta oko terena, pa je u večernjim satima bilo nemoguće baviti se rekreativno sportom.

Nakon višenedeljnih radova radnika Javnog komunalnog preduzće „Timok održavanje“ i JKSP „Zaječar“, teren je dobio potpuno novi izgled, na radost svih stanovnika ovog dela grada, posebno dece. Prema rečima nadležnih, svi poslovi su danas završeni i tradicionalni turnir „Avnoj 2018″ može da počne.

„Uradili smo celokupnu rekonstrukciju terena u naselju Kraljevica. Asfaltirali smo postojeći teren i uradili rekonstrukciju dotrajalih tribina. Tu se pre svega misli na zamenu dotrajalih drvenih delova same tribine, saniranje oštećenja i farbanje metalnih delova tribine. Sanirana je i sređena ograde oko samog terena,  a zamenjena je i dotrajala rasveta uz sam teren, takoda će svi oni koji žele da se rekreativno bave sportom u večernjim satima, sada i to moći. Takođe, zelene površene oko terene su preuređene, zasađeno je i cveće, tako da sportski teren sada ima potpuno drugačiji izgled“, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru.

Tradicionalni 17. po redu turnir u košarci i malom fudbalu „Avnoj 2018″ počinje u ponedeljak, 6. avgusta i održavaće se od 17.00 do 23.00 sata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>