Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Završena realizacija projekta „ZAzeleni-brinemo o životnoj sredini“ -Školama donirane krede, lopte, bojice…
Završena realizacija projekta „ZAzeleni-brinemo o životnoj sredini“ -Školama donirane krede, lopte, bojice…

Završena realizacija projekta „ZAzeleni-brinemo o životnoj sredini“ -Školama donirane krede, lopte, bojice…

Omladinsko planinarsko smučarsko drušvo „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara je školama, koje su učestvovale na likovnom konkursu, „ZAzeleni-brinemo o životnoj sredini“, podelilo prigodne poklone od novca prikupljenog na licitaciji dečijih likovnih radova u okviru projekta „ZAzeleni“. Na konkursu su učestvovali zaječarski vrtići, pet zaječarskih škola i likovnih radionica, kao i korisnici ustanove „Oblutak“.

Na konkursu je pristiglo preko 140 radova rađenih različitim likovnim tehnikama a školama koje su učestvovale u ovom projektu, uručeni su prigodni pokloni -kante za otpatke, bojice, krede i lopte a sve u cilju promocije zaštite životne sredine i zdravih stilova života.

Ovom aktivnošću je zaokružen i završen projekat ovog planinarskog društva.

Projekat „ZAzeleni“ koji se bavi očuvanjem životne sredine, finansiran je od strane resurs centra OI ,,Đorđe Simeonović“ i Ministarstva omladine i sporta kroz projekat projekat „Mladi su zakon“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>