Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zastava grada Zaječara zavijorila se na vrhu Balkana!
Zastava grada Zaječara zavijorila se na vrhu Balkana!

Zastava grada Zaječara zavijorila se na vrhu Balkana!

Planinarsko Smučarsko Društvo „Ljuba Nešić“ Zaječar uspešno je izvelo akciju uspona na najviši vrh Balkana Musalu, koji se naazi na 2925. metara nadmorske visine u središnjem delu Bugarske.

Nakon uspešno izvedenih uspona na najviše vrhove Durmitora i Olimpa proteklih godina, sada je došao red i na najviši vrh Balkana. 50 planinara iz Zaječara ali i Bora, Knjaževca, Kladova, Boljevca, Zlota i Kragujevca, izašlo je na vrh po idealnom sunčanom vremenu uprkos magli na početku staze i najavi za kišu i grmljavinu.

U Planinarskom Društvu „Ljuba Nesic“ kažu da je postala tradicija da se za ovakve zahtevne visokogorske akcije prijavljuju i  planinari iz cele Timočke Krajine a i šire, jer su tokom godina izgradili imidž dobrog organizatora.

U ovom društvu ističu i to, da im je zadovoljstvo sto se zastava grada, koju je predsednik kluba dobio na prijemu u Gradskoj upravi, zavijorila na najvišem vrhu Balkana, jer na taj način osim kluba, u najboljem svetlu predstavljaju i sam grad Zaječar što je posebna čast i zadovoljstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>