Najnovije vesti
Home / Vesti / Zasedao gradski parlament -Evo šta je sve usvojeno
Zasedao gradski parlament -Evo šta je sve usvojeno

Zasedao gradski parlament -Evo šta je sve usvojeno

U Zaječaru je danas održana 12. sednica Skupštine grada Zaječara, na kojoj su odbornici, usvojili izmene Odluke o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, kao i Predlog Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Društvom sa ograničenom odgovornošću „Biznis inkubator centar Zaječar“ u Zaječaru u likvidaciji. 

Nad „Biznis inkubator centar Zaječar“ u Zaječaru pokrenut je postupak likvidacije prvo, 18. februara 2016. godine, a potom je nedavno usledilo i usvajanje novog likvidacionog izveštaja 11. januara 2018. godine. Završni likvidacioni izveštaj pokazuje da je po izvorima finansiranja „Biznis inkubator centar“ poslovao sa iznosom od 935.785 dinara gubitka

Odbornici su danas većinom glasova dali saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar za 2018. godinu, kao i saglasnosti na Poseban program korišćenja subvencija u iznosu od 5 miliona dinara iz budžeta Grada Zaječara Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje“ Zaječar za 2018. godinu.

Odbornici su usvojili i Rešenja o prenosu prava korišćenja pokretnih stvari u javnoj svojini grada Zaječara i upoznali se za Zapisnikom Budžetske inspekcije grada Zaječara od 15. 12. 2017. godine o kontroli primene zakona u oblasti materijalno finansijskog poslovanja, namenskog i zakonitog korišćenja sredstava kod Narodnog muzeja „Zaječar“ Zaječar za period od 1.1.2016. godine do 29.11.2017. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>