Najnovije vesti
Home / Vesti / ZAJEČAR: ZASEDALI GRADSKI VEĆNICI
ZAJEČAR: ZASEDALI GRADSKI VEĆNICI

ZAJEČAR: ZASEDALI GRADSKI VEĆNICI

IZMENJENA I DOPUNJENA ODLUKA O KOMUNALNOM UREĐENJU, PROMENJEN ŠKOLSKI ODBOR OŠ „HAJDUK VELJKO“, IZMENJEN PROGRAM POSLOVANJA JKP „TIMOK-ODRŽAVANJE“

U Zaječaru je juče održana 49. sednica Gradskog veća na kojoj su većnici usvojili Nacrt Odluke o izmeni i dopuni odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada Zaječara.

Većnici su usvojili i izmenu Rešenja o obrazovanju komisije za vođenje postupka i donošenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta, kao i izmenu programa poslovanja JKP „Timok održavanje“ Zaječar za 2018. godinu.

Izmenama programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ izvršena je korekcija finansijskoj plana na pojedinim pozicijama u delu povećanja prihoda i rashoda, a u skladu sa Odlukom o prvom dopunskom budžetu grada Zaječara za 2018. godinu.

Usvojeni su i nacrti rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Hajduk Veljko“ u Zaječaru, kao i člana Upravnog odbora Centra za socijalni rad „Zaječar“.

Većnici su na sednici razmatrali i Predlog rešenja o poništavanju rešenja u celosti Odeljenja za urbanizam, građevinske, komunalne i stambene poslove Gradske uprave grada Zaječara od 2. i 10. aprila ove godine.  Ova rešenja odnose se na zauzeće javne površina radi rentiranja dečijih automobila na Trgu oslobođenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>