Najnovije vesti
Home / Vesti / U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: U petak humanitarna žurka za pomoć maloj Petri
U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: U petak humanitarna žurka za pomoć maloj Petri

U ZAPLET BARU i ovog vikenda VRHUNSKI provod: U petak humanitarna žurka za pomoć maloj Petri

Zaplet bar u Zaječaru će i ovog vikenda biti mesto vrhunskog provoda. U petak, 13. aprila u tom, sada već veoma popularnom baru, biće organizovana luda žurka uz najbolje hitove ’90-ih. Žurka je humanitarnog karaktera a sav prikupljen novac biće namenjen za pomoć maloj Petri Vještici  da pobedi podmuklu bolest. 

Žurka počine u 22.30, a ulaz je 100 dinara.

Do Petrinog drugog rođendana, roditelji su je gledali kako raste i razvija se u pametnu, naprednu, prelepu i zdravu devojčicu. Oko drugog rođendana krenuli su prvi simptomi – mučnina i povraćanje u jutarnjim časovima. Posle mesec dana, nakon urađene magnetne rezonance, uspostavljena je dijagnoza tumora na mozgu. Tumor je rastao u četvrtoj moždanoj komori, koja je inače šuplja, i nije davao simptome do momenta kada se raširio van nje. Petra je operisana oktobra 2017. godine, a trenutno je na hemioterapiji. Na žalost, operacijom nije izvučeno 20% tumora koji se uhvatio za moždano stablo takozvano „čvor života“ gde su centri za disanje, rad srca, pritisak odnosno vitalne funkcije. Nakon hemioterapije planirano je da se Petrino lečenje nastavi u Nemačkoj, za šta porodica nema dovoljno novčanih sredstava i ovim putem obraća se humanim ljudima dobre volje kako bi Petri dali šansu za život. Petra je vesela devojčica koja voli život, voli sve. Sve grli i ljubi i kaže „jojim“! Osim opale kosice kada biste je pogledali nikada ne biste pretpostavili šta se nalazi u njenoj glavi. Voli crtani film Patrolne šape, a njen idol je njen stariji brat Sava. Pomozimo ovoj porodici da sunce njihovog neba sija još dugo!

U subotu, 14. aprila u Zapletu će nastupiti  Bend Playback iz Niša. Početak nastupa zakazan je za 22 sata i 30 minuta.

Ulaz je 150 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>