Najnovije vesti
Home / Bor / Zaplenjeno oko 15 kg marihuane
Zaplenjeno oko 15 kg marihuane

Zaplenjeno oko 15 kg marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Negotinu su, na više lokacija, zaplenili oko 15 kilograma marihuane spremne za prodaju i uhapsili dve osobe.

Policija je prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog D.V.(31) iz Donjeg Milanovca pronašla oko 8 kilograma i 700 grama marihuane, a u automobilu osumnjičenog B.M. (1976) iz okoline Negotina, oko kilogram i 100 grama marihuane. Takođe, prilikom pretresa domaćinstva tridesetčetvorogodišnjeg muškarca u jednom selu u okolini Bora, policija je pronašla 4 kilograma i 800 grama marihuane, za koju se sumnja da je njegova i za kojim se traga.
Policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva odredila meru zadržavanja do 48 sati D.V. i B.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga.
Osumnjičeni B.M. i D.V će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>