Najnovije vesti
Home / Vesti / Zakazana sednica Skupštine grada Zaječara
Zakazana sednica Skupštine grada Zaječara

Zakazana sednica Skupštine grada Zaječara

Sednica Skupštine grada Zaječara, 34. po redu, biće održana u sredu 25. decembra.

Na dnevnom redu je odluka o trećoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za 2019. godinu, kao i odluke o boravišnoj taksi i pristupanju izradi Plana detaljne regulacije bloka između ulica Generala Gambete, Krfske, Pana Đukića i Bulevara dr Zorana Đinđića.

Odbornici će razmatarti i dopunu odluke o postavljanju manjih montažnih objekata na javnim površinama, kao i rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja javnih preduzeća „Timok – održavanje“, „Urbanizam i izgradnja“, „Vodovod“,  Zaječarparking“, „ Higijena Zaječar“, JKSP „Zaječar“ za narednu godinu. Takođe, opdbornici će razmatrati i rešenja o davanjiu saglasnosti na posebne programe korišćenja subvencija iz budžeta grada Zaječara javnih preduzeća „Timok – održavanje“  i „Urbanizam i izgradnja“ za narednu godinu.

Na dnevnom redu su rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora osnovnih škola „ Desanka Maksimović“, „Đura Jakšić“  i „Vladislav Petković Dis“ u Grljanu.

Početak sednice je u 10.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>