Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu
Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Istinski ljubitelji crnog piva imaće priliku da uživaju u novom prazničnom dizajnu limenki Zaječarskog Crnog piva, koje su dostupne na tržištu od 1. novembra.

Jedinstvenost Zaječarskog Crnog piva postignuta je specifičnom majstorskom recepturom i upotrebom četiri vrste slada: svetli slad koji se standardno koristi u proizvodnji piva, specijalni slad koji utiče na kreiranje ukusa karakterističnog za crno pivo (specijalan slatkasti ukus i poseban ukus pečenog hleba) zahvaljujući posebnom tretmanu, karamelni slad koji intenzivira boju crnog piva, daje punoću ukusa i karakterističnu aromu, a pored navedenog, ističe sladni karakter piva i obezbeđuje postojanu penu i crni, prženi slad koji doprinosi boji piva i specifičnom ukusu.

Kombinacija ovih sastojaka, koji se upotrebljavaju u početnim fazama proizvodnje, daju Zaječarskom Crnom karakter pravog crnog piva.

Zaječarsko Crno pivo u ograničenoj seriji od šest različitih motiva i poruka, namenjeno je dolazećem periodu proslava, kako bi potrošači mogli da podele želje, radost i veselje sa svojom porodicom i prijateljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>