Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječarski rukometaši u subotu dočekuju ekipu iz Bujanovca
Zaječarski rukometaši u subotu dočekuju ekipu iz Bujanovca
Foto: ilustracija

Zaječarski rukometaši u subotu dočekuju ekipu iz Bujanovca

Rukometašice Srbije ovog vikenda igraju poslednje kolo ligaškog dela takmičenja u Superligi. Zaječar je svoju utakmicu sa liderom Jagodinom odigrao u petak, dok Boranke u subotu gostuju Vojvodini.

Ovog vikenda bi, posle dva odlaganjana, trebalo da krene i takmičenje muškaraca u Prvoj ligi, grupa „Istok“, gde nastupaju Zaječar i Bor. Zaječarci su u prvom delu prvenstva bili ubedljivi sve do poslednjeg, 11. kola, a onda su pred svojom publikom izgubili od Jagodine i prepustili im prvo mesto na tabeli. Sada sve kreće iz početka, a ako žele da ostvare cilj i plasiraju se u Super B ligu, moraju da nastave pobednički niz.

Prva prepreka je Heba, sa kojom u subotu od 19 sati igraju u Zaječaru. To ne bi trebalo da bude veći problem, jer su je na startu prvenstva u Bujanovcu porazili sa 33:21. Zimska pauza je iskorišćena da se ekipa maksimalno pripremi za ostvarenje zacrtanog plana, pa bi publika trebalo da gleda dobar meč. I Borani su ovog vikenda domaćini i mogli bi da komšijama učine veliku uslugu ako uzmu bodove Jagodini. Na tabeli vodi Jagodina sa 19 bodova, Zaječar je drugi sa 18, a ORK Bor peti sa 10.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>