Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski planinari i korisnici Ustanove „Oblutak“ iskoristili sunčane dane za druženje u prirodi
Zaječarski planinari i korisnici Ustanove „Oblutak“ iskoristili sunčane dane za druženje u prirodi

Zaječarski planinari i korisnici Ustanove „Oblutak“ iskoristili sunčane dane za druženje u prirodi

Članovi Planinarskog društva „Dragan Radosavljević“ iz Zaječara iskoristili su sunčan i topao dan, u utorak, 17. oktobra, da provedu sa korisnicima Ustanove za decu i omladinu ometene u razvoju “Oblutak“ i samim tim obeleže Svetski dan pešačenja, koji je bio 15. oktobra.

„Organizovana je kraća šetnja do Kraljevice, gde su članovi ove dve organizacije razgovarali i družili se na obostrano zadovoljstvo. U pešačenju je učestvovalo dvanaestoro dece koja su ujedno i korisnici ustanove “Oblutak“ kao i zaposleni u ovoj ustanovi. Prisutni su imali prilike da čuju nešto više o planinarenju, akcijama ovog udruženja, opremi, ali i da, neki po prvi put, vide i osete čari šatora. Ovo je početak jedne uspešne saradnje sa ovom ustanovom i organizovaćemo još puno sličnih akcija“, kažu u ovom planinarskom društvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>