Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski Paviljon dobija NOVI IZGLED
Zaječarski Paviljon dobija NOVI IZGLED

Zaječarski Paviljon dobija NOVI IZGLED

U pravoj džungli, kako se Paviljon, nekada omiljeno izletište mnogih Zaječaraca, može opisati, zaječarska Fondacija Iskorak je uz pomoć prijatelja napravila pravu malu oazu. Površina je preuređena, postavljeni su izletnički setovi a u narednom periodu biće postavljene i kante za smeće i „parking“ za bicikle. 

„Paviljon, nekada popularno izletište mnogih Zaječaraca, koje je godinama zapušteno, polako dobija novi izgled. Izletište je preuređeno, postavljeno je pet izletničkih setova ali tu se posao ne završava“, rekao je za naš portal Dejan Perić iz zaječarske Fondacije Iskorak i dodao:

„Već tokom narednih nedelja ćemo se potruditi da ova lokacija dobije i druge sadržaje. Biće postavljene kante za smeće a u planu je i „parking“ za bicikle i to je ono što trenutno nedostaje. Sredstva za izradu letnjikovaca su prikupljena tokom druge zaječarske ulične trke, koju je naša fondacija organizovala zajedno sa Sportskim savezom grada Zaječara, udruženjem „ZA česme“, Crvenim krstom, Atletskim klubom „Mladost“, Odredom izviđača „Đorđe Simeonović“ i Košarkaškim klubom „Bin“.

Podsećamo, na humanitarnoj uličnoj trci  „Šetam – trčim sa razlogom / Šetam – trčim za Paviljon“, koja je organizovana prošle godine, prikupljeno je preko 150.000 dinara čime je omogućeno uređenje Paviljona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>