Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski košarkaši postigli ODLIČNE REZULTATE i plasirali se u JEDINSTVENU LIGU SRBIJE
Zaječarski košarkaši postigli ODLIČNE REZULTATE i plasirali se u JEDINSTVENU LIGU SRBIJE

Zaječarski košarkaši postigli ODLIČNE REZULTATE i plasirali se u JEDINSTVENU LIGU SRBIJE

Kadetska ekipa Košarkaške akademije „Mladost“ na kvalifikacionom turniru za plasman u Jedinstvenu kadetsku ligu Srbije, ostvarila je odličan rezultat i plasirala se u istu. Zaječarski mladi košarkaši od 16 godina, pod vođstvom trenerskog tandema Veljković-Nedeljković, ostvarili su jedan od najvećih uspeha zaječarske košarke u prethodnom periodu.

Zaječarski košarkaši su u polufinalu pobedili ekipu iz Bele Palanke, a u uzbudljivom finalu i svoje vršnjake iz Pirota.

null

„Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo zahvaljujući ovom uspehu moći da ugostimo i odmerimo snage sa ekipama poput KK „Partizan“, KK „Crvena Zvezda“, KK „Fmp“, KK „Vršac“ i mnogim drugim velikim klubovima u našoj zemlji“, ističu u Upravi Košarkaške akademije „Mladost“ Zaječar.

Turnir je održan na neutralnom terenu u Knjaževcu a osim zaječarskih košarkaša, učestvovali su i  OKK „Junior“ iz Niša, KK „Pirot“, KK „Mladost-Vesna“ iz Bele Palanke i KA „Mladost“ iz Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>