Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječarski karate klub „Tenshi“ sa međunarodnog takmičenja se vratio sa 17 zlatnih, 15 srebrnih i 13 bronzanih medalja
Zaječarski karate klub „Tenshi“ sa međunarodnog takmičenja se vratio sa 17 zlatnih, 15 srebrnih i 13 bronzanih medalja

Zaječarski karate klub „Tenshi“ sa međunarodnog takmičenja se vratio sa 17 zlatnih, 15 srebrnih i 13 bronzanih medalja

Međunarodno takmičenje u karateu „Katana kup“, koje je održano je u Pukovcu kod Leskovca, okupilo je 250 takmičara iz 19 klubova širom Srbije, a gosti turnira bili su takmičari i iz Bugarske i Makedonije.

Zaječarski karate klub „Tenshi“ je bioc jedini predstavnik grada Zajecara sa 15 takmičara ostvarivši zavidne rezultate i to 17 zlatnih, 15 srebrnih i 13 bronzanih medalja.

U generalnom plasmanu, za najuspešniju takmičarku „Katana kup“ proglašena je Iva Mihajlović iz pomenutog zaječarskog kluba, sa osvojene tri zlatne medalje i za taj uspeh uzela „Katanu“.

Kao drugoplasirana ekipa, u generalnom plasmanu turnira, po broju medalja, proglašen je zaječarski karate klub “ Tenshi“ i za taj podvig dobili veliki pehar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>