Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Zaječarski kik bokseri postigli izvanredne rezultate -Osvojene tri ZLATNE MEDALJE i jedna bronzana
Zaječarski kik bokseri postigli izvanredne rezultate -Osvojene tri ZLATNE MEDALJE i jedna bronzana

Zaječarski kik bokseri postigli izvanredne rezultate -Osvojene tri ZLATNE MEDALJE i jedna bronzana

Prvenstvo centralne Srbije u kik boksu u disciplini „low kick“, održano je minulog vikenda u Novoj Varoši. Četvorica zaječarskih kik boksera iz „019 Fight Team-a“, osvojili su tri zlatne medalje i jednu srebrnu na ovom prestižnom takmčenju.

U kategoriji pionira do 32 kg, Luka Mihajlović osvojio je 2. mesto izgubivši u finalu u tesnoj borbi od takmičara iz Vranja. U kategoriji seniora do 67 kg, Nikola Milenkovic je u finalu savladao odličnog takmičara iz Niša i osvojio zlato u svojoj kategoriji. Zlato je osvojeno i u seniorskoj konkurenciji ali u kategoriji preko 90 kg gde je zaječarski bokser Goran Živadinović, slavio pobedu u finalu protiv borca iz Kraljeva.
Odličan i na visini zadatka bio je i junior Aleksandar Milivojevic, koji takodje u finalu bio bolji od svog protivnika, i nokautom u drugoj rundi došao do najsjajnijeg odličja.

I ako je „019 Fight Team“ nastupio samo sa četvoricom takmičara, u konkurenciji 14. klubova, zauzeli su 4. mesto.

„I pored velikih problema koje ima sam grad, odnosno celokupan sport u našem gradu a samim tim i naš klub, u pogledu finansiranja i stvaranja odgovarajućih uslova za stvaranje budućih šampiona, ipak i dalje predstvaljamo naš grad na odličan način osvajajući najsjajnija odličja na turnirima i promovisanjem samog kik boksa i zdravog načina života. Zahvalni smo na razumevanju čelnicima iz Saveza koji su nam omogućili nastup na turniru, kao i ljudima koji podržavaju ono što radimo sa decom i koji vole ovaj sport, koji su pomogli da se obezbede sredstva za put i učešće na samom turniru. Nadamo se da ce grad uspeti da izdvoji sredstva koja su nam odobrena i da će nam pomoći oko regulisanja kotizacija i godišnjih članarina savezima kako bi smo mogli da učestvujemo na narednim prvenstvenim turnirima, jer imamo sjajne borce, potencijalne buduće šampione. Klub se finansira isključivo od članarine i pruža maksim kako bi se obezbedili dobri uslovi za trening kao i sami odlasci na turnire. Za nas je zadovoljstvo videti punu salu novih „klinaca“ i puno srce kada se ostvare ovakvi rezultati, a znate da ste delom i vi zaslužni za njihove podvige“, istakao je Nikola Milenković iz „019 Fight Team“-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>