Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski kik bokseri na Balkanskom prvenstvu u Nišu
Zaječarski kik bokseri na Balkanskom prvenstvu u Nišu
Foto: Migelli

Zaječarski kik bokseri na Balkanskom prvenstvu u Nišu

Zaječarski kik bokseri kluba „019 Fight team“, 24. i 25.decembra, nastupiće na BALKAN BEST FIGHTERS turniru u Nišu, gde će pokusati da dobrim rezultatima završe takmičarsku godinu. 

Predstavnici Zaječara i KBK „019 Fight team“- a ovog puta biće petorica takmičara u isto toliko uzrasnih i težinskih kategorija.

Dva najmlađa  takmičara Kik boks kluba „019 Fight team“, pionira, nadmetaće se u disciplini low kick, Luka Mihajlović  do 32kg, dok ce Luka Živić raditi u kategoriji do 37kg. U istoj disciplini, samo u kategoriji -75kg, nastupiće junior Aleksandar Milivojević, dok će dvojica seniora Bojan Andrejić  i Nikola Milenković raditi disciplinu Kick light contact u kategorijama -75kg, odnosno -71kg.

U Kik boks klubu  “019 Fight team“ se naporno radilo tokom cele godine, i takmičari se nadaju dobrim rezultatima,  kako bi na pravi način završili ovu uspešnu takmičarsku godinu.

Zaječarski klub je „mlad“, sa radom je počeo krajem 2105.godine, a već ima  nekoliko prvaka na nivou centralne Srbije, kao i pionira sa bronzom na državnom prvenstvu. Takođe, iza njih su i  dve uspešno organizovane kik boks revije, internacionalna revija „Trofej Zaječara – Borba u ringu, ne na ulici“ i letnja revija na otvorenom pod nazivom „Veče borilačkih veština“.

Za turnir je prijavljeno 37 ekipa iz Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Ovo će biti treći po redu „K1 TROFEJ NIŠA“, dok se „BALKANS BEST FIGHTERS“ održava prvi put sa namerom da preraste u tradiciju.

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>