Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski karatisti postigli zapažene rezultate na Međunarodnom karate turniru u Leskovcu
Zaječarski karatisti postigli zapažene rezultate na Međunarodnom karate turniru u Leskovcu

Zaječarski karatisti postigli zapažene rezultate na Međunarodnom karate turniru u Leskovcu

U organizaciji Karate kluba „Sensei“ u Hali sportova „Zdravlje“ u Leskovcu proteklog vikenda održan je 13. Međunarodni karate turnir „Trofej Leskovca 2017″. Turnir je okupio oko 500 takmičara iz 23 karate kluba iz Srbije i Makedonije. Gradski karate klub „Zaječar“ uzeo je učešće na ovom turniru sa svoja 7 takmičara koja su osvojila 7 medalje.

Na prestižnom takmičenju u Leskovcu, karatisti Gradske karate kluba „Zaječar“ branili su boje grada Zaječara i time postigli zapažene rezultate. Stefan Prusac 2007.god.-zeleni pojas u katama  je osvojio 3. mesto, Jovana Jankucić 2007.god.-zeleni pojas u katama je zauzela 5. mesto, Tamara Košutović 2006.god.-zeleni pojas, takođe u katama je zauzela 6. mesto, dok je Nikola Trailović 2003.god.-crni pojas osvojio 5. mesto.

U borbama ekipno, muški borba tim 2002/2003.god. u sastavu Davida Nikolića, Nemanje Stojanov i Lazara Vaskovića, osvojili su 1. mesto. Ekipi Gradskog karate kluba „Zaječar“ podvodio je trener Uroš Prusac 1.dan.

Karate sudija iz Zaječara koji je sudio na ovom turniru je Kyoshi Miroslav Mića Radojković 8.dan-internacionalni WKF karate sudija, dok je vrhovni sudija turnira bio Dražen Cvjetković iz Prokuplja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>