Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski karatisti osvojili dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj! (FOTO)
Zaječarski karatisti osvojili dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj! (FOTO)

Zaječarski karatisti osvojili dve bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj! (FOTO)

U organizaciji Evropske Budo karate federacije u Mađarskom gradu Sombahtelj, minulog vikenda održano je Evropsko prvenstvo u karateu, u kome je učestvovalo oko 500 takmičara iz 11 zemalja Evrope. Karatisti iz Zaječara osvojili su dve bronzane medalje.

Tri takmičara Gradskog karate kluba „Zaječar“ učestvovalo je u sastavu selekcije Srpske Karate Federacije na ovom prestižnom takmičenju, na kojem su osvojili dve bronzane medalje. Iva Mihajlović 2004.god. u borbama (kumite), osvojila je 3.mesto, Nikola Martinovic 2004.god. u borbama ( kumite ), takođe je osvojio 3.mesto, dok je Lina Leković 2005.god. u katama osvojila 6.mesto a u borbama 5.mesto.

Ispred Srpske Karate Federacije sudile su sudije,Alen Babić 7.dan-internacionalni karate sudija iz Subotice i Miroslav Radojković 8.dan-internacionalni karate sudija iz Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>