Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski karatisti briljirali na takmičenju „OPEN KUP ZAJEČAR“
Zaječarski karatisti briljirali na takmičenju „OPEN KUP ZAJEČAR“

Zaječarski karatisti briljirali na takmičenju „OPEN KUP ZAJEČAR“

U organizaciji Srpske karate federacije i Karate kluba „Zmaj“ u Zaječaru, u sali Gimnazije održan je „OPEN KUP ZAJEČAR“ na kome je učestvovalo oko 80 takmičara iz 6 karate klubova. Iz Gradskog karate kluba „Zaječar“ učestvovalo je 15 takmičara koji su osvojili 14 medalja, dok su karatisti iz KK „Zmaj“ osvojili 13 medalja.

Nikola Trailović iz Gradskog karet kluba „Zaječar“, u kategoriji crni pojas u katama i u borbama, osvojio je drugo mesto, Jovana Pešteranović, braon pojas u katama osvojila je  prvo mesto, dok je Viktor Radivojević, u kategoriji oranž pojas u katama, takođe zauzeo prvo mesto.

Lina Leković, u kategoriji zeleni pojas u borbama, osvojila je drugo mesto, dok je u disciplini martial arts u tonfama zauzela prvo mesto. Filip Petrović, braon pojas u borbama, osvojio je drugo mesto, Stefan Marin, u kategoriji oranž pojas u katama osvojio je drugo mesto, dok je Nikola Marin u kategoriji žuti pojas u katama zauzeo prvo mesto. Jovan Tarajić, u kategoriji žuti pojas u katama, zasluženo je zauzeo prvo mesto.

U pojedininačnoj kategoriji kata, karatisti kluba „Zmaj“ iz Zaječara, Nikola Trajković i Petar Spasić, osvojili su zlato, Sara Petrović, Mateja Stojanović i Ivana Zlatković osvojili su srebro, dok su Tihomir Ristić i Nikola Spasić, osvojili bronzu.

U pojedinačnim borbama, karatisti ovog kluba, Nikola Petrović i Uroš Pavlović, osvojili su zlato, Zoranu Hamziću i Vladi Stefanović pripalo je srebro, dok je Aleksandar Dimitrijević osvojio bronzu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>