Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječarski “FIGHT TEAM 019“ KRENUO U NAPAD!
Zaječarski “FIGHT TEAM 019“ KRENUO U NAPAD!

Zaječarski “FIGHT TEAM 019“ KRENUO U NAPAD!

Na početku takmičarskog kalendara za ovu godinu i prvog prvenstva u godini, Prvenstva Centralne Srbije u kik boksu i k-1 disciplini, zaječarski Kik boks klub „Fight Team 019″, učestvovao je sa 5 takmičara i za grad i klub u startu obezbedio 5 medalja, 3 bronzane i to pionira Nemanje Radenovića, juniora Nemanje Ljupkovića i seniora Marka Jankovića, koji su imali teške mečeve i odradili sjajne borbe, i uz nedostatak sreće zaustavljeni u polufinalu.

Borbu do finala izborili su pionir Luka Mihajlović u kategoriji 32 kg i seniorski takmičar Vladica Dinić 63 kg. Finalne borbe su otkazane zbog velikog broja prijavljenih takmičara i nemogućnoisti realizacije celog turnira u jednom danu.

„Finalne borbe će se održati na početku narednog turnira gde se nadamo da ćemo kao klub izaći sa konačnim rezultatom od dva zlata i tri bronze  i time nastaviti sa dobrim rezultatima i skokom na tabeli sa trećeg mesta“, kažu u zaječarskom kik boksu klubu.

U klubu su najavili nastup na Državnom prvenstvu, odlične rezultate kao i profesionalne mečeve koji u narednom periodu očekuju članove “019 Fight Team 019″.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>