Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječarski „Dečiji centar“ pristupio Mreži mladih Srbije protiv korupcije
Zaječarski „Dečiji centar“ pristupio Mreži mladih Srbije protiv korupcije

Zaječarski „Dečiji centar“ pristupio Mreži mladih Srbije protiv korupcije

Zaječarski “Dečiji centar“ uzeo je učešće u projektu “Mreža mladih Srbije protiv korupcije“, koji realizuje Udruženje “Svet reči“ iz Velike Plane, uz podršku Američke ambasade iz Beograda.

Dvodnevni trening održan 13. i 14. novembra u Velikoj Plani, okupio je mlade i njihove nastavnike iz Sombora, Beograda, Jagodine, Majdanpeka, Bora, Bujanovca, Vranja, Vladičinog Hana i Vlasotinca. Još 10 gradova naknadno će biti uključeno kroz različite javne akcije.

“Dečiji centar“ je pristupio mreži zahvaljujući prethodnom iskustvu stečenom kroz dva projekta o korupciji i antikoruptivnim politikama, podržana u okviru programa Action See i Erazmus +. U narednom periodu planirane su radionice u srednjim školama i četiri ulične akcije.

Prva akcija će biti realizovana 9. decembra, u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije.

One comment

  1. Pored jadnih očeva i majki ali i deda i baba, mladi moraju ustati i boriti se protiv korupcije kako bi njihova deca mogla uživati u igri.
    Sram nas bilo koliko smo jadni i besčasni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>