Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarski Crveni krst danas uručuje pomoć Bobanu Jankoviću iz Velike Jasikove koji živi na rubu egzistencije
Zaječarski Crveni krst danas uručuje pomoć Bobanu Jankoviću iz Velike Jasikove koji živi na rubu egzistencije

Zaječarski Crveni krst danas uručuje pomoć Bobanu Jankoviću iz Velike Jasikove koji živi na rubu egzistencije

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom, Zavodom za javno zdravlje “Timok“ i Tekijankom iz Kladova uručiće danas pomoć korisniku Narodne kuhinje, Bobanu Jankoviću iz Velike Jasikove.

Boban Jankoviću ima 30 godina a već 15 godina prima insulin. Korisnik je Narodne kuhinje i živi u veoma teškim uslovima, bez struje, vode i kanalizacije. Ne prima novčanu pomoć zato što poseduje zemljište.

„Kako njegovo zdravstveno stanje ne bi bilo ugroženo i kako bismo mu olakšali život Bobanu su obezbedjene namirnice koje bi on kao dijabetičar trebalo da koristi. Tekijanka iz Kladova obezbedila je neophodne namirnice koje će biti uručene Bobanu, kako bismo mu obezbedli hranu za naredni period“, kažu u zaječarskom Crvenom krstu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>