Najnovije vesti
Home / Kultura / Zaječarski bubnjari večeras nastupaju na „Drum Dum Festu“ u Leskovcu
Zaječarski bubnjari večeras nastupaju na „Drum Dum Festu“ u Leskovcu

Zaječarski bubnjari večeras nastupaju na „Drum Dum Festu“ u Leskovcu

Polaznici Škole bubnjeva, koju vodi Miloš Trajković, danas učestvuju na Drum Dum Festu u Leskovcu.

Deveti Drum Dum Fest, koji se održava 18. i 19. jula u Leskovcu, biće obeležen bogatim festivalskim programom, koji će pored brojnih nastupa, činiti bubnjarske radionice i sadržaji posvećeni deci. Kao i prethodnih godina, deo programa činiće i zaječarski bubnjari.

Drum Dum Fest, jedinstveni sadržaj u festivalskoj ponudi Balkana, pripremio je i takmičarske programe – DDF kids i DDF teens, kao i revijalni programski deo manifestacije. Eminentni bubnjari su juče, vodili radioničarski program, koji se nastavlja i danas. Muzički program festivala činiće nastupi poznatih izvođača poput Tanje Jovićević, Kepa & Free spirits i drugih. Publiku će zabavljati i bubnjari iz Škole bubnjeva, iz Zaječara, predvodjeni Milošem Trajkovićem. Oni će zajedno sa ostalim bubnjarima na festivalu, učestvovati i u defileu danas u 19.45 na leskovačkim ulicama.

Bubnjari „Dečijeg centra Zaječar“ učestvuju na Drum Dum festivalu već treću godinu za redom. Ove godine sedmočlani sastav bubnjara pripremio je zajedničku numeru, a najmlađi član njihove ekipe je desetogodišnja Višnja Đikić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>