Najnovije vesti
Home / Kultura / Zaječarska publika sinoć uživala u nastupu grupe „Vlada i Bajka“
Zaječarska publika sinoć uživala u nastupu grupe „Vlada i Bajka“

Zaječarska publika sinoć uživala u nastupu grupe „Vlada i Bajka“

U zaječarskom teatru, sinoć je održan koncert grupe „Vlada i Bajka”. Duo Vladimir Marković Vlada i Dragutin Balaban Bajka svojim stvaralaštvom dužim od pola veka obeležili su jugoslovensku i srpsku muzičku scenu.

Prema rečima Vladimira Markovića, zaječarska publika je bila fantastična:

„Dali smo sve od sebe i mislim da je bio jako lep koncert. To je moj osećaj, a videlo se i da je odziv publike bio jako dobar.”

Dragutin Balaban Bajka je naglasio da oni vole kontakt sa publikom:

„Zbog toga smo na polovini koncerta zatražili da se upali svetlo kako bismo videli kome sviramo i pevamo i kako bismo dobili povratnu informaciju i energiju od publike i mislim da smo se našli“.

Publika je najbolje reagovala na kompozicije „Oblak“ i „Beograd“ kao i na hitove američkog dueta „Sajmon i Garfankel“: „Zvuk tišine i „Gospođa Robinson“, po čijem izvođenju su „Vlada i Bajka” poznati.

Takođe, odlično je prihvaćena i njihova interpretacija kompozicije „Panis AngelicuS“ koju su zajedno snimili Lučano Pavaroti i Sting. Sve u svemu bio je to još jedan koncert za pamćenje u zaječarskom teatru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>