Najnovije vesti
Home / Društvo / Zaječarska pivara slavi 120 godina postojanja
Zaječarska pivara slavi 120 godina postojanja

Zaječarska pivara slavi 120 godina postojanja

Povodom 120 godina negovanja pravih vrednosti i uspešnog poslovanja pivare u Zaječaru na zaječarskom Trgu oslobodjenja u subotu, 12. septembra biće priredjena svečanost, a specijalni gost biće Bajaga.

Program na Trgu počinje u 19 sati nastupom lokalnog kulturno – umetničkog društva, zatim nastupaju Roktori, a od 21 Bajaga i Instruktori.

Povodom ovog značajnog jubileja, Zaječarska pivara je kreirala i specijalnu markicu za proslavu 120 godina pivare. Reč je o limitiranoj seriji koja neće biti u slobodnoj prodaji već će je pivara koristiti za slanje svoje pošte u periodu do kraja godine.

Pivara HEINEKEN Srbija D.O.O. Zaječar je dobitnik i najvećeg priznanja Grada, odnosno Godišnje nagrade Grada Zaječara za 2015. godinu.
Ovo priznanje pivari HEINEKEN Srbija D.O.O. Zaječar dodeljeno je za doprinos razvoju i promociji Grada Zaječara. Kako se navodi u obrazloženju svojim dosadašnjim radom i razvojem, Pivara je dala poseban doprinos i razvoju grada Zaječara.
„Višegodišnji je sponzor sportskih dogadjaja i manifestacija u kulturi od značaja za grad Zaječar, kao što su Pozorišni festival „Dani Zorana Radmilovića“ i Gitarijada. Takodje, uvek kada je to bilo neophodno, u proteklom periodu pomagala je da se daljinsko grejanje u Zaječaru odvija nesmetano. Pivara u Zaječaru je jedna od najstarijih pivara u Srbiji, ove godine obeležava 120 godina od osnivanja i zaslužila je da, u godini jubileja, dobije javno priznanje grada Zaječara, jer svojim dugogodišnjim radom i poslovanjem po najvišim svetskim standardima, kao i svojim proizvodom Zaječarsko pivo, vrhunski kvalitetnom robnom markom, na najbolji način doprinosi afirmaciji grada Zaječara u zemlji i inostranstvu“, navodi se u obrazloženju Komisije za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>