Najnovije vesti
Home / Hronika / Zaječarka varala kupce preko oglasa
Zaječarka varala kupce preko oglasa

Zaječarka varala kupce preko oglasa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini su uhapsili D. M. (27) iz Zaječara zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevara na teritoriji Republike Srbije.

Osumnjičena se tereti da je predstavljajući se kao Danka i Slobodanka Popović, oglašavala prodaju nameštaja i drugih nepokretnosti na jednom sajtu, govoreći kupcima da će im nameštaj poslati nakon što izvrše post net uplatu. Sumnja se da je koristila brojeve telefona 064-05-03-308, 064-95-78-007, 061-242-73-62, 061-1832-461 i 064-03-13-736.

Uz saradnju službenika Pošte u Jagodini, osumnjičena je zatečena prilikom podizanja novca, koristeći falsifikovanu vozačku dozvolu kao identifikacioni dokument.

Za D. M. su već bile raspisane centralne poternice zbog neodazivanja na izdržavanje kazne zatvora.

Ona je sprovedena u Kazneno popravni zavod u Požarevcu.

Policija poziva građane koji su na ovaj način oštećeni da se jave najbližoj policijskoj stanici ili Policijskoj upravi u Jagodini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>