Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječarci Nikola i Aleksandar spremni za jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu „Balkans best figters“
Zaječarci Nikola i Aleksandar spremni za jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu „Balkans best figters“

Zaječarci Nikola i Aleksandar spremni za jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu „Balkans best figters“

Međunarodni, četvrti po redu „Balkans best figters“, koji se i ove godine održava u Nišu od 15. do 17. novembra, okupiće najbolje evropske kik boks borce, među kojima će biti i predstavnici zaječarskog kluba „Fight team 019″, Nikola Milenković i Aleksandar Milivojević.

Na turniru, gde učestvuju borci iz Srbije, Slovačke, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Grčke, Bosne i Hercegovine, zaječarski klub šalje dvojicu najiskusnijih i najtrofejnijih takmčara, koji će, kao i uvek, juriti zlatna odličja.

Kako kažu u klubu, Nikola i Aleksandar spremno čekaju predstojeći vikend, gde će se boriti na jednom od najboljih međunarodnih turnira u svojim kategorijama.

„Balkans best figters“ je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, tako i po organizaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>