Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječarci obeležili 3. „NidžinDan“ U ZNAK SEĆANJA NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA-NIDŽU
Zaječarci obeležili 3. „NidžinDan“ U ZNAK SEĆANJA NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA-NIDŽU

Zaječarci obeležili 3. „NidžinDan“ U ZNAK SEĆANJA NA DRAGOSLAVA NIKOLIĆA-NIDŽU

Članovi porodice i prijatelji, danas su organizovali „NidžinDan“, u znak sećanja na Dragoslava Nikolića Nidžu (02.04.1958. – 05.05.2015.), istaknutog kulturno-sportskog radnika, koji je svojim svakodnevnim, bezrezervnim angažovanjem dao neizmeran doprinos unapređenju društvenog života Grada Zaječara.

„NidžinDan“ obuhvatio je više sportskih aktivnosti.
Nakon okupljanja na zaječarskom Hipodromu,  članovi porodice i prijatelji prošetali su Kraljevicom do spomenika „Vešala“, gde je Silvester Ćelić Sivi, trener Kik boks kluba „Gimnazijum“ iz Zaječara, uručio poklon Tamari Nikolić, ćerki Dragoslava Nikolića Nidže, majicu sa logom pomenutog kluba, u kojem je nekada i Nidža mladim Zaječarcima prenosio svoja znanja iz ove borilačke veštine.

Šetnja je zatim nastavljena Kraljevicom, nakon kratkotrajne pauze na platou ispred Fakulteta za menadžment,  završena je na Hipodromu.

NidžinDan je nastavljen treningom kikboksera u sali kluba „Fight Team 019″, u naselju Kraljevica, a za sutra je zakazan zajednički trening karatista zaječarskih karate klubova, KK „Zmaj“, KK „Tenshi“, KK „Zatoichi“ i KK „Lavlje srce“, koji će biti održan od 19.00 sati u sali  kluba „Figh Team 019″.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>