Najnovije vesti
Home / Sport / ZAJEČARCI JUČE U VRANJU IZBORILI PLASMAN U POLUFINALE „CITY GAMES“ -Sutra odlaze u Čačak
ZAJEČARCI JUČE U VRANJU IZBORILI PLASMAN U POLUFINALE „CITY GAMES“ -Sutra odlaze u Čačak

ZAJEČARCI JUČE U VRANJU IZBORILI PLASMAN U POLUFINALE „CITY GAMES“ -Sutra odlaze u Čačak

Juče je u Vranju održano još jedno kolo kvalifikacija sportskih igara „City games“, a ekipa Grada Zaječara osvojila je drugo mesto i plasman u polufinale, koje će biti održano sutra u Čačku.

Zaječar su na takmičenju u Vranju, predstavljali Miloš Bogdanović-Japanac, Nikola Milenković – Gruja, Srećko Ristović, Bojan Andrejić, Bobana Stefanović i Tamara Nikolić.

Prema rečima Bojana Andrejića, cela ekipa je zadovoljna postignutim rezultatom, a sutra će u  Čačku pokušati da postignu još bolji plasman.

„Sada nam je bilo lakše nego u Knjaževcu, jer smo znali šta nas očekuje i imali dobru taktiku. Uspeli smo da se održimo u samom vrhu tabele kroz ceo tok turnira i na kraju zauzli drugo mesto. U finalnoj rundi izgubili smo od ekipe iz Kragujevca, koja je inače, prošlogodišnji šampion Srbije u ovim igrama i koja se plasirala direktno u finale. Mi smo zadovoljni postignutim rezultatom jer smo uspeli da izborimo plasman u polufinale. Očekujemo da sutra budemo još bolji i nadamo se prolasku u finale“, rekao je Andrejić za Magnum radio.

Finalno nadmetanje biće organizovano na Zlatiboru 22. jula, a pobednik finala učestvovaće na evropskom City games takmičenju koje će biti održano u Luksemburgu 2020 godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>