Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječarac Bojan Andrejić BRANI ZASTAVU SRBIJE NA SVETSKOM PRVENSTVU U SHOTOKAN KARATEU U MAĐARSKOJ
Zaječarac Bojan Andrejić BRANI ZASTAVU SRBIJE NA SVETSKOM PRVENSTVU U SHOTOKAN KARATEU U MAĐARSKOJ

Zaječarac Bojan Andrejić BRANI ZASTAVU SRBIJE NA SVETSKOM PRVENSTVU U SHOTOKAN KARATEU U MAĐARSKOJ

25. Svetsko prvenstvo i Kohai kup u Shotokan karateu u organizaciji „Shotokan karate do federation of united nations“, biće organizovano od 5. do 8. oktobra u  Egeru u Madjarskoj. Član reprezentacije Srbije – Shotokan saveza je trener i takmičar Karate kluba „Timok“ iz Zaječara, Bojan Andrejić.

Bojan će se takmičiti u borbama pojedinačno, u kategoriji seniora do 77 kg, gde će pokušati da ponovi ili čak i poboljša uspeh sa Svetskog prvenstva iz 2015. godine kada je zauzeo treće mesto. Istog dana, takmičiće se i u ekipnom sastavu prvog tima seniorske reprezentacije, čiji su članovi ovogodišnji ekipni prvaci Evrope SKDUN federacije.

„Nadamo se uspehu. Pokušaćemo da ponovimo predhodne rezultate i na pravi način predstavimo i branimo zastavu Srbije. Očekujemo jaku konkurenciju i još bolje mečeve, ali daćemo maksimum da donesemo medalju i sa ovog Svetskog prvenstva u Srbiju i naš Zaječar“, kažu u Karate klubu „Timok“ u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>