Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječarac Aleksa Svilarov jedan od ambasadora zdravog stila života
Zaječarac Aleksa Svilarov jedan od ambasadora zdravog stila života

Zaječarac Aleksa Svilarov jedan od ambasadora zdravog stila života

Zaječarac Aleksa Svilarov, student Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu i aktivista Timočkog omladinskog centra u Zaječaru, učesnik je kampanje “Ambasadori zdravog stila života“, koju sprovodi Centar za omladinski rad iz Novog Sada. 

Nastavak kampanje „Ambasadori zdravog stila života“ bazira se na donošenju priča mladih ljudi, pre svega, o njihovom načinu života, iz svih krajeva Srbije. Aleksa Svilarov iz Zaječara učesnik je kampanje i predstavnik grada na Timoku.

Aleksa Svilarov, student je Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu, na smeru informatika. Glumi, svira u autorskom bendu od 2011. godine i aktivista je Timočkog omladinskog centra iz Zaječara. Spajajući ljubav prema muzici i ljubav prema glumi osvojio je nagradu Roteri kluba za troje najboljih učenika generacije u Zaječaru, prvo mesto na državnom takmičenju u improvizaciji održanom u Apatinu i prvo mesto na Međunarodnom takmičenju iz oblasti fizike, matematike, hemije i biologije, ali i četvrtfinala Bunt Rock Mastersa . Igrao je u preko 10 amaterskih predstava u kojima je glumio i pevao, a neke predstave je zajedno sa svojim vršnjacima i kreirao. Od nedavno je član amaterskog pozorišta SKC u Kragujevcu. Voli da se druži, glumi, peva, pomalo svira, izlazi, I igra igrice u društvu – nikako sam. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>