Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Žrtva silovatelja pre nekoliko godina upala u Timok, drugarica pokušala da je izbavi, pa se udavila
Zaječar: Žrtva silovatelja pre nekoliko godina upala u Timok, drugarica pokušala da je izbavi, pa se udavila

Zaječar: Žrtva silovatelja pre nekoliko godina upala u Timok, drugarica pokušala da je izbavi, pa se udavila

Devojka A. L. (19) koju je u subotu brutalno silovao, pretukao i izujedao L. L. (20) u selu kod Zaječara, prema saznanjima „Blica“, i sama je bila svedok tragedije u aprilu 2012. godine.

Naime, dok se kupala u Timoku, počela je da se davi. U pomoć joj je pritekla najbolja drugarica Ana Kostić (14), koja se nažalost, spasavajući nju, udavila. Tada trinaestogodišnja devojčica, A. L. i njena imenjakinja i najbolja prijateljica šetale su se na popularnom zaječarskom šetalištu Popova plaža.

A. L. je hodala po gumenoj i veoma klizavoj brani na Timoku i u jednom trenutku se okliznula i nestala u vodi. Njena najbolja drugarica Ana Kostić, mada nije umela da pliva, probala je da pomogne drugarici, ali ju je voda povukla ispod same brane.

A. L. je nepoznati 20-godišnjak, koji se zatekao na obali, izvadio iz nabujalog Timoka. Njenu požrtvovanu drugaricu, nažalost, nije imao ko da spase. Njeno telo nešto kasnije su izvukli zaječarski vatrogasci, prenosi Blic.

Izvor: Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>