Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Zaječar: ZA ZAPOSLENE U GRADSKOJ UPRAVI OD 1. NOVEMBRA OBAVEZNE ELEKTRONSKE KARTICE! (AUDIO)
Zaječar: ZA ZAPOSLENE U GRADSKOJ UPRAVI OD 1. NOVEMBRA OBAVEZNE ELEKTRONSKE KARTICE!   (AUDIO)
Foto: Radio Magnum

Zaječar: ZA ZAPOSLENE U GRADSKOJ UPRAVI OD 1. NOVEMBRA OBAVEZNE ELEKTRONSKE KARTICE! (AUDIO)

OD 1. NOVEMBRA ELEKTRONSKA EVIDENCIJA RADNOG VREMENA ZA ZAPOSLENE U ZAJEČARSKOJ GRADSKOJ UPRAVI – ZA SVAKI SLUŽBENI IZLAZAK OBAVEZNO ODOBRENJE IZDAJE NAČELNICA GRADSKE UPRAVE

„Zaposleni u Gradskoj upravi od 1. novembra moraće strogo da poštuju radno vreme“, rekao je danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Velimir Ognjenović.

Ognjenović je istakao da se radno vreme mora poštovati i da će se striktno voditi računa o svakom minutu.

„U Gradskoj upravi od novembra meseca svi radnici imaće elekrtronske kartice. Više niko neće moći da dolazi kad hoće, da izlazi kad hoće i neće moći pauza da traje po dva sata, a naročito u letnjem periodu. Dešavalo se da, kada prođem kolima, vidim najmanje 10 ili 15 ljudi iz Gradske uprave koji su ili na skveru ili u prodavnici, nose kese ili su u kafićima. Od 1. novembra svaki minut će se beležiti. Javno sada kažem i to da će se svakom i jedan minut kašnjenja skidati od plate. Toga više ne sme biti“, kaže Ognjenović i dodaje:

„Radno vreme će se poštovati. Takodje, sve obaveze koje zaposleni u Gradskoj upravi, odnosno na svom radnom mestu imaju, moraće da se izvršavaju i poštuju. Ako budu trebali službeno da izadju, u tom slučaju će morati da imaju papir napismeno od načelnice Gradske uprave, kojim će pravdati razlog svog odsustva. Striktno će se voditi računa o svemu“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>