Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zajecar vs Pirot: NE PROPUSTITE SPORTSKI IZAZOV!
Zajecar vs Pirot: NE PROPUSTITE SPORTSKI IZAZOV!

Zajecar vs Pirot: NE PROPUSTITE SPORTSKI IZAZOV!

Zaječar je grad sporta, a i Pirot ne zaostaje za gradom na Timoku i zato će u subotu, 7. oktobra susret sportista i rekreativaca dva grada biti pravi sportski izazov i izuzetan doživljaj. 

Između grada Zaječara i grada Pirota 7. oktobra od 12 do 15 časova održaće se takmičenje pod nazivom “Sportski izazov” u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije, uz podršku kompanije Koka -Kola i lokalnih samouprava.

Na popularnim lokacijama u Zaječaru, kao i Pirotu, u subotu, 7. oktobra, biće instalirane bine na kojima će se aktivni takmičari, rekreativci, ljubitelji sporta i članovi različitih sportskih organizacija nadmetati u različitim vežbama spretnosti i sportskog znanja, a sa kojima će aktivno učestvovati i naši Olimpijci.

Takmičenje podrazumeva uključivanje u bilo koji sport, igru ili fizičku aktivnost na 15 minuta. Svi učesnici koji odvežbaju bar 15 minuta dobijaju jedinstveno dizajniranu nalepnicu sa brojem koja automatski donosi jedan poen gradu.

Pored aktivnosti koje će se dešavati na glavnoj bini, zainteresovani građani će imati priliku da učestvuju u igri „Potraga za blagom“ u okviru koje će morati da reše određene zadatke.

I u jednom i u drugom gradu će tada postojati i određeni punktovi gde će Zaječarci i Piroćanci moći da odvežbaju i tako doprinesu akciji.

Procentualni broj učesnika iz jednog grada se upoređuje sa brojem učesnika iz suparničkog grada, a onaj grad koji ima veći procenat učesnika -pobeđuje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>