Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Usvojen budžet, osnovano Narodno pozorište, izmenjena odluka o Pravobranilaštvu
Zaječar: Usvojen budžet, osnovano Narodno pozorište, izmenjena odluka o Pravobranilaštvu

Zaječar: Usvojen budžet, osnovano Narodno pozorište, izmenjena odluka o Pravobranilaštvu

Gradski većnici u Zaječaru usvojili su juče Predlog odluke o budžetu za 2018. godinu prema kome će gradska kasa sledeće godine biti „teška“ 2,4 milijarde dinara.

Na jučerašnjoj sednici Gradskog veća usvojen je i Nacrt Odluke o osnivanju Narodnog Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“.

Većnici  su usvojili i Izveštaj o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Đulići“ za 2016/2017. godinu, ali ne i plan rada Predškolske ustanove  “Đulići” za 2017/2018. godinu.

Juče je doneta i odluka o gradskom i prigradskom prevozu putnika u drumskom saobraćaju na teritoriji grada i data je saglasnost na Plan programa poslovanja JKSP „Zaječar“.

Gradski većnici su juče izmenili odluku o Pravobranilaštvu grada Zaječara, a usvojen je i Nacrt rešenja o razrešenju javnog pravobranioca.

Usvojeni su programi praćenja kvaliteta površinskih voda na teritoriji grada Zaječara za 2018. godinu, praćenja nivoa komunalne buke na teritoriji Grada Zaječara za 2018. godinu, korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Zaječara za narednu godinu, kao i programi sistemskog praćenja stanja i kvaliteta zemljišta i vazduha na teritoriji grada Zaječara za 2018. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>