Najnovije vesti
Home / Bor / Zaječar: Ugroženo funkcionisanje železničkog saobraćaja
Zaječar: Ugroženo funkcionisanje železničkog saobraćaja

Zaječar: Ugroženo funkcionisanje železničkog saobraćaja

-Ukoliko se broj zaposlenih u „Infrastrukturi železnice Srbije“ a.d. Beograd – Organizaciona jedinica Zaječar smanji za 40% koliko je najavljeno, dovodi se u pitanje funkcionisanje i bezbednost železničkog saobraćaja na području Zaječarskog i Borskog upravnog okruga, čulo se na sastanku održanom u ponedeljak u Zaječaru.

Kako se navodi na sajtu Zaječarskog upravnog okruga, imajući u vidu kratke rokove za utvrđivanje tehnološkog viška, u skladu sa novim Pravilnikom o organizaciji i sistematizaciji poslova u „Infrastrukturi železnice Srbije“ a.d. Beograd, zatražen je hitan sastanak kome bi prisustvovali i predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektora za železnicu i intermodalni transport.

Sastanku su, pored Vladana Paunovića, načelnika Okruga i Vesne Najdanović, zaduženoj za opšte poslove u Zaječarskom upravnom okrugu, prisustvovali Bojan Dinić i Dragan Milijić iz „Infrastruktura železnice Srbije“ a.d, Srđan Đorđević iz „Srbija Kargo“ a.d. i Mome Pujić iz „Srbija voz“ a.d. –Sekcija Zaječar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>