Najnovije vesti
Home / Društvo / Gitarijada u Zaječaru: SVI HOTELI PUNI, NEMA VIŠE MESTA! -Ukoliko imate smeštajne kapacitete, javite se!
Gitarijada u Zaječaru: SVI HOTELI PUNI, NEMA VIŠE MESTA! -Ukoliko imate smeštajne kapacitete, javite se!

Gitarijada u Zaječaru: SVI HOTELI PUNI, NEMA VIŠE MESTA! -Ukoliko imate smeštajne kapacitete, javite se!

Svi smeštajni kapaciteti u gradu, u vreme održavanja 51. zaječarske Gitarijade su popunjeni. 

Danas je u Zaječaru održan još jedan sastanak  Organizacionog odbora 51. zaječarske Gitarijade.

Sve ide po planu, službe rade svoj posao, organizaciju, pripremu terena…Zaječar jedino ima problem sa smeštajnim kapacitetima, čulo se na današanjoj sednici Organizacionog odbora.

„Svi su hoteli puni, nema više  mesta“,  kaže Željko Vasić, predsednik Organizacionog odbora 51. zaječarske Gitarijade i dodaje:

„Jako je važno da se organizuju privatni smeštaji“.

„Za sve učesnike smeštaj je obezbeđen“, kaže Saša Jović, član Organizacionog odbora Gitarijade i dodaje:

„Problem je što imamo najave iz zemalja regiona, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Republike Srpske, Crne Gore koji dolaze upravo zbog benda The Cult. Jedinstvena je prilika da ljudi džabe gledaju i slušaju The Cult jer se to do sada nije dogodilo. Sada je lokalna samouprava to omogućila svima koji dođu“, rekao je Jović.

Vujadin Milošević, iz Organizacionog odbora Gitarijade, podseća da će biti 1.000 mesta u rok kampu ali da postoji mogućnost i da se kamp proširi.

„Zaista je velika navalica“, kaže Zoran Stamenković, direktor zaječarskog CEKIT-a i poziva sve one koji mogu da ponude smeštaj, da se jave CEKIT-u, da ostave podatke. Kontakt telefon je 019/421-521.

Organizatori mole Zaječarce da budu dobri domaćini i dodaju da se velika pažnja i ove godine posvećuje bezbednosti.

„Mi smo danas imali sastanak na kome su bili predstavnici Policijske uprave, obezbeđenja i zaista se trudimo da u ovom vremenu koje nije sjajno, kada je reč o bezbednosti u svetu, sve prođe kako treba“, dodao je Stamenković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>