Najnovije vesti
Home / Zaječar info / Zaječar: Srpska napredna stranka danas obeležava Svetu Petku
Zaječar: Srpska napredna stranka danas obeležava Svetu Petku

Zaječar: Srpska napredna stranka danas obeležava Svetu Petku

U prostorijama Srpske napredne stranke u Zaječaru danas se obeležava stranačka slava Sveta Patka.

U prisustvu prijatelja i članova stranke, poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru, Vladan Paunović, nakon sečenja slavkog kolača, čestitao je prisutnima slavu i istakao da se današnji dan obeležava skromno, ali dostojanstveno.

„Današnji dan obeležavamo skromno, ali dostojanstveno. Osnovni cilj nam je da se vidimo sa svim našim članovima i prijateljima i sa svima onima koji podržavaju politiku Srpske napredne stranke. Uvek treba težiti ka boljem i to treba da bude inspiracija u budućem periodu. Medjutim, ono što je najvažnije u ovom trenutku je da kao Srpska napredna stranka znamo gde smo, ali znamo i put i cilj prema kome idemo“, rekao je Paunović i dodao:

„Ne sumnjam da ćemo sa sugradjanima, koji su danas ovde sa nama i to u velikom broju, uspeti da napravimo neki bolji ambijent, bolje društvo i bolje preduslove u ovoj sredini kako bi ona bila što prikladnija i što bolja za naš život“.

Naredni kolačar je Jovica Mihailović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>