Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Sinoć završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu -KO JE NAJBOLJI?
Zaječar: Sinoć završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu -KO JE NAJBOLJI?

Zaječar: Sinoć završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu -KO JE NAJBOLJI?

Finalnim utakmicama sinoć je u Sportskoj hali na Kraljevici završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu „Zaječar 2017″.

U kategoriji cicibana prvo mesto zauzela je ekipa „Timok/Naša kafana“, drugo mesto pripalo je malim fudbalerima „Kafe Freša“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Timok/Mrvica“. Za najboljeg golmana u ovoj kategoriji proglašen je Miloš Đorđević (Timok/Naša kafana), najbolji strelac je Aleksandro Panić (Radnički Niš), dok je Vukašin Korićanac (Kafe Freš) proglašen najboljim igračem.

U kategoriji mlađih petlića „Timok/Hidromreža“ zauzeo je prvo mesto, drugo mesto je pripalo ekipi „Timok/Šoljica kafe“, dok je treće mesto zauzela ekipa „Kafe 54″. Za najboljeg golmana, u kategoriji mlađih petlića proglašen je Ognjen Cvetković (Timok/Šoljica kafe), najbolji strelac je Jovan Stefanović (Timok/Hidromreža), dok je titula najboljeg igrača otišla Stefanu Jeremiću (Timok/Hidromreža).

Fudbaleri ekipe „Kafe Blu“ su u kategoriji pelića, zauzeli prvo mesto, „Tempo radio“ je zauzeo drugo, dok su treću poziciju zauzeli „Timokovi super petlići“. Aleksa Branković (Kafe Blu) je u ovoj kategoriji proglašen najboljim golmanom, najbolji strelac je Mateja Rangelov (Tempo radio), dok je Rastko Nikolić (Tempo radio) poneo titulu najboljeg igrača.

U kategoriji pionira prvo mesto zauzeli su fudbaleri ekipe „Tv Fira“, drugu poziciju zauzela je ekipa „Timok/Ribosport“, dok su treće mesto zauzeli fudbaleri „Timok/Bata Boža Gorenje“. Najbolji golman u ovoj kategoriji je Luka Vukadinović (Tv Fira), najbolji strelac je Jovan Petrović (Tv Fira), koji je proglašen i najboljim igračem turnira u toj kategoriji.

Za najbolje sudije turnira proglašeni su Miloš Jovanović i Dušan Stojadinović.  Evo i ko je osvojio prva tri mesta u kategoriji kadeta, veterana i seniora i ko je proglašen najboljim golmanom, strelcem i igračem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>