Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječar se priprema za praznike!
Zaječar se priprema za praznike!

Zaječar se priprema za praznike!

Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ Zaječar uveliko radi na postavljanju novogodišnje rasvete i sređivanju skijališta za predstojeću skijališnu sezonu. Ove godine će, kao i prošle, novogodišnja rasveta biti obogaćena novim ukrasima u režiji radnika tog preduzeća. Prema rečima nadležnih, za ovogodišnje ukrašavanje grada, biće izdvojeno 1,5 miliona dinara. 

„U narednih 10 do 15 dana, radnici će raditi na postavljanju novogodišnjih ukrasa kako bi, i ove godine u vreme novogodišnjih praznika, svako ko poseti grad Zaječar mogao da uživa u novogodišnjoj atmosferi. Ove godine, kao i prošle, sve novogodišnje ukrase rade radnici preduzeća, i taj posao je uveliko u toku. Ono što je sigurno je da ćemo ove godine spremiti i napraviti manji broj novogodišnjih ukrasa, ali će sa umetničkog aspekta oni biti znatno ozbiljniji. To su ukrasi koji će krasiti grad kako noću, tako i danju, za razliku od prošle godine, kada su do izražaja, novogodišnji ukrasi, dolazili tokom noći. Ove godine će finansijski izdaci biti daleko manji u odnosu na prošlu godinu“, istakao je Vice Lalić, v.d.direktora JKP „Timok održavanje“.

On je dodao da se prethodnih nedelja aktivno radilo i na uređenju Skijališta, kako bi skijališna sezona, kada to vremenski uslovi dozvole, počela na vreme. Prošle godine, kako je Lalić naveo, remontovani su tabači i topovi, dok je ove godine pažnja usmerena na remont glavnog motora žičare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>