Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječar: Rok za plaćanje poreza ističe 16. novembra
Zaječar: Rok za plaćanje poreza ističe 16. novembra

Zaječar: Rok za plaćanje poreza ističe 16. novembra

Rok za plaćanje četvrte rate poreza na imovinu fizičkih lica i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine u Zaječaru, ističe u ponedeljak, 16. novembra. Protiv svih dužnika Lokalna poreska administracija podneće prijave sudiji za prekršaje, ističe Dragomir Karan, načelnik Odeljenja lokalne poreske administracije za tvbest.rs.

U Odeljenju za lokalnu poresku administraciju grada Zaječara apeluju na građane da paze na rokove i izvršavaju svoje obaveze u skladu sa njima. Iz tog razloga podeljeno je 15.000 opomena za dugovanja na ime neplaćenog poreza.

„Ako poreski dužnici ne plate poreski dug u roku iz opomene, pristupiće se prinudnoj naplati, a protiv svih dužnika Lokalna poreska administracija podneće prijave sudiji za prekršaje, za šta je predviđena novčana kazna do 50.000 dinara“, ističe Dragomir Karan, načelnik Odeljenja. Poreski dužnici mogu ostvariti i pravo na reprogram i platiti dug na rate, zaključuje Karan, a prenosi tvbest.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>