Najnovije vesti
Home / Sport / Zaječar: Prvenstvo regiona Teniskog saveza Istočne Srbije od 28. do 29. aprila
Zaječar: Prvenstvo regiona Teniskog saveza Istočne Srbije od 28. do 29. aprila
Foto: Ilustracija

Zaječar: Prvenstvo regiona Teniskog saveza Istočne Srbije od 28. do 29. aprila

Prvenstvo regiona Teniskog saveza Istočne Srbije(TSIS) za takmičare do 12 godina „ZAJEČAR OPEN 2018″, bice organizovano od 28. do 29. aprila na sportskim terenima Popove plaže u Zaječaru. Upis za dečake je u subotu 28. aprila od 9 do 10 sati, dok će za devojčice upis biti organizovan od 10 do 11.

„Teniskom klubu AS Timok, kao jednom od vodećih klubova u regionu, koji je i tokom protekle zimske sezone veoma uspešno organiovao turnire, pripala je čast da otvori letnju tenisku sezonu jako kvalitetnim i za takmičare atraktivnim takmičenjem. Očekujemo mlade takmičare iz cele zemlje. Naš klub i grad Zaječar na ovom takmičenju predstavljaće čak osmoro tenisera koji vredno treniraju sa velikim ambicijama. Željni novih pehara i medalja nestrpljivo očekuju turnir“, kažu u As Timoku.

Turnir, koji je B kategorije i  koji se boduje za zvaničnu rang listu Teniskog saveza Srbije, organizuje As Timok u saradnji sa Teniskim savezom, a pod pokroviteljstvom grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>