Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječar: Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih za dostavljanje predloga projekata
Zaječar: Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih za dostavljanje predloga projekata

Zaječar: Prezentacija javnog poziva Regionalne kancelarije za saradnju mladih za dostavljanje predloga projekata

RYCO raspisuje drugi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren do 25. janura naredne godine. Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

U cilju predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana, a u Zaječaru će sesija biti organizovana u petak, 7. decembra, od 13.00 sati u Prostoru za pomak.

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova , Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>