Najnovije vesti
Home / Hronika / ZAJEČAR: PORODILJA POBEGLA IZ BOLNICE DA PREVEZE ILEGALNI DUVAN
ZAJEČAR: PORODILJA POBEGLA IZ BOLNICE DA PREVEZE ILEGALNI DUVAN
Foto: Ilustracija

ZAJEČAR: PORODILJA POBEGLA IZ BOLNICE DA PREVEZE ILEGALNI DUVAN

U dve odvojene akcije Zaječarska policija je zaplenila 320 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica, ali i doživela šok zbog događaja koji ni na filmu nije viđen.

U prvoj akciji žena iz Šapca, stara 30 godina, prevozila je 120 kilograma duvana.

-Vozilo smo zaustavili i bukvalno se frapirali! Za volanom je bila žena koja je jedva izašla iz automobile zbog trudnoće i ogromnog stomaka. Nismo mogli da verujemo šta je ova buduća majka uradila. Ona je bila u na ginekološkom odeljenju beogradske bolnice jer je imala sve znakove da će se vrlo brzo poroditi, a samoinicijativno je izašla da bi prevezla duvan. Odmah smo je pustili da bi se vratila u porodilište. Protiv nje će biti podneta prijava u redovnom postupku– saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Policija je u drugoj akciji u putničkom vozilu pronašla 200 kilograma rezanog duvana bez akciznih markica i podnela je krivične prijave protiv vozača i suvozača, P.N.(34) I L.M.(27), obojica iz okoline Šapca. Njima je određe pritvor do 48 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>