Najnovije vesti
Home / Vesti / Zaječar: POČELO PRESVLAČENJE ULICA ASFALTOM
Zaječar: POČELO PRESVLAČENJE ULICA ASFALTOM

Zaječar: POČELO PRESVLAČENJE ULICA ASFALTOM

Danas je u Zaječaru počelo presvlačenje dela ulice Generala Gambete, od zaječarske pivare do sportskih terena na Popovoj plaži.

Nakon što je pre dva dana počela sa radom asfaltna baza, u Zaječaru je danas počelo i presvlačenje prvih ulica asfaltom. U toku je presvlačenje dela ulice Generala Gambete u dužini od 264 metra, za šta će ukupno biti utrošeno 310 tona asfaltne mase.

Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, nakon radova u ovoj ulici, putari će nastaviti radove i u drugim delovima grada, a za ove radove u 2018. godini biće izdvojeno preko 80 miliona dinara.

Pored asfaltiranja dela ulice Generala Gambete, na Popovoj plaži radnici JKP „Timok-održavanje“ užurbano rade na uređenju zelenih površina.

Podsetimo, na Popovoj plaži, 23. aprila biće održana i velika smotra povodom obeležvanja Dana Vojske Srbije, a postavljanje bine i poslednje pripreme su u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>