Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Pobednici Opštinskog takmičenja u gimnastici obezbedili plasman na Okružno takmičenje
Zaječar: Pobednici Opštinskog takmičenja u gimnastici obezbedili plasman na Okružno takmičenje

Zaječar: Pobednici Opštinskog takmičenja u gimnastici obezbedili plasman na Okružno takmičenje

Pobednici Opštinskog takmičenja u gimnastici, koje je u ponedeljak 27. marta u hali SPC „Timok“ organizovao Sportski savez grada Zaječara obezbedili su plasman na Okružno takmičenje, koje je na programu u sredu u Knjaževcu.

Prvo mesto u konkurenciji učenica osnovnih škola od 1. do 4. razreda osvojila je ekipa OŠ „Đura Jakšić, druga je bila ekipa OŠ „Lj.R.Nada“, dok su 3. mesto zauzele učenice OŠ „Lj. Nešić“. Što se pojedinačne konkurencije tiče najuspešnija je bila Sara Herjavec iz OŠ „Đ. Jakšić“. Kod dečaka prvo mesto osvojio je Nemanja Sibinović iz OŠ „Đ. Jakšić“.

U konkurenciji učenica 5. i 6. razreda prvo mesto zauzela je Teodora Lapadatović iz OŠ „Lj.R.Nada“, dok je kod dečaka u istoj kategoriji trijumfovao Luka Videnović iz OŠ „Ljuba Nešić“.

Što se ekipnog dela tiče u konkurenciji učenica 7. i 8. razreda najuspešnija je bila ekipa OŠ „D.Maksimović“, dok je Marta Bojić iz OŠ „H.Veljko“ bila najbolja bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji.

Kod srednjoškolaca održano je samo takmičenje u pojedinačnoj konkurenciji, a najuspešnija je bila Anja Stanković, učenica Gimnazije u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>