Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Zaječar: Opštinsko takmičenje u malom fudbalu
Zaječar: Opštinsko takmičenje u malom fudbalu

Zaječar: Opštinsko takmičenje u malom fudbalu

Danas se na terenima OŠ „Đura Jakšić“ u Zaječaru održava Opštinsko takmičenje u malom fudbalu za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zaječara.

U jutarnjim časovima, utakmice su igrali učenici osnovnih škola, a nakon njih na terene su izašli srednjoškolci.

Sportski savez grada Zaječara nastavlja sa svojim aktivnostima. Posle odbojke, danas je organizovano opštinsko takmičenje u malom fudbalu.

„Takmiče se 8 osnovnih škola sa područja grada u kategoriji dečaka i devojčica, i 4 muške ekipe srednjih škola. Kvalitet takmičenja je na viskom nivou, a u pitanju je program školskih igara omladine Srbije. Od pre par godina smo uključili i devojčice, a među njima sigurno ima talenata. Interesovanje za  sport je kod naše dece veliko“, kaže Dragiša Simonović predsednik Sportskog saveza grada Zaječara i najavljuje:

„Nakon završetka takmičenja u malom fudbalu, na redu je rukomet, atletika, male olimpijske igre“.

Posle Opštinskog, sledi Okružno takmičenje u malom fudbalu u kojem će učestvovati ekipe iz Zaječara, Knjaževca, Sokobanje, Boljevca, a nakon toga i republičko.

Organizator je Sportski savez grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>